Investeringsstrategie

Nieuwe investeringen worden geïnitieerd in regionale gebieden waar zich aantrekkelijke rendement-risico verhoudingen voordoen. AWF is in 2012 gestart in de staat Michigan en de stad Detroit! In de huidige markt bieden de grote prijscorrecties en groeiende economie in meerdere staten aantrekkelijke kansen om te investeren. AWF is inmiddels in meerdere staten actief.

De strategie is gericht op een bovengemiddeld rendement in een relatief korte periode. Enerzijds met een “buy & flip” strategie waarin vastgoed wordt verworven om direct door te verkopen aan lokale “Home Owners”. Anderzijds met een “Buy & Hold” strategie waarin vastgoed voor een langere periode wordt verhuurd om op termijn te worden verkocht. Om het risico van de investeringen te beperken wordt zonder enige vorm van (bank)financiering gewerkt.

Indien u interesse heeft te participeren in de investeringen van AWF nodigen wij u graag uit voor een nadere toelichting. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Investeringen

AWF I is actief sinds 2012 en investeert in woningen en appartementen in de staat Michigan. Sinds de start in 2012 zijn ruim 100 woningen aangekocht. Een deel van dit aantal is al weer doorverkocht en een deel is in portefeuille gehouden voor de verhuur en verkoop op termijn.

AWF II is actief sinds 2013 en investeert thans in woningen en appartementen in de staat Michigan en Florida. Sinds de start in 2013 zijn ruim 50 woningen aangekocht. Een deel van dit aantal is al weer doorverkocht en een deel is in portefeuille gehouden voor de verhuur en verkoop op termijn.

AWF III is gestart in April 2015 en investeert enkel in de aankoop en directe verkoop van woningen. De woningen worden expliciet niet voor de verhuur aangehouden. De woningen worden verspreid over meerdere staten in Amerika aangekocht. De aankoop geschiedt exclusief bij banken, waar AWF een relatie mee heeft.

AWF werkt samen met lokale partners en beschikt daarom over de noodzakelijke lokale kennis en management. Minstens zo belangrijk voor de aankoop van vastgoed is de toegang tot inkoopkanalen als banken en belastingoverheden welke AWF heeft.